Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Consiliul Judeţean Ilfov va cumpăra echipamente de protecţie necesare medicilor de familie, în contextul pandemiei de coronavirus

Consiliul Judeţean Ilfov va cumpăra echipamente de protecţie necesare medicilor de familie, în contextul pandemiei de coronavirus. Preşedintele Marian Petrache a transmis că a primit de la Colegiul Medicilor necesarul de echipamente.

”Am primit azi necesarul de materiale de protecţie exact al medicilor de familie, oamenii care sunt în prima linie şi care au grijă de noi, de părinţii noştri, de copiii noştri. Oamenii la care dăm primul telefon când nu ne e bine, oamenii pe care îi vedem înainte să mergem la camera de gardă. Oamenii aceştia trebuie să-şi schimbe masca la cel mult două ore, să-şi schimbe mănuşile după fiecare pacient, să dezinfecteze instrumentarul după fiecare pacient, să se spele temeinic pe mâini şi ei şi oamenii care le trec pragul, să schimbe combinezonul în fiecare zi să se protejeze pe ei şi pe noi. Aşa că vom achiziţiona în cel mai scurt timp şi vom duce în toate cabinetele medicilor de familie din Ilfov echipamente de protecţie, măşti, mănuşi şi dezinfectaţi de mâini şi pentru instrumentar. Ei stau la cabinet. Voi staţi acasă!”, a transmis preşedintele CJ Ilfolv, Marian Petrache.

Potrivit acestuia, sunt necesare 1.376 de echipamente de protecţie complete, 550 cutii de măşti, 3.440 cutii mănuşi, 152 de litri de dezinfectant pentru instrumentar şi 304 litri de dezinfectant pentru mâini.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro