Antena Căutare

Constanta: A adormit pe sine si a ramas fara o mana si un picior

Un barbat de 48 de ani a fost calcat de un tren, dupa ce a adormit in apropierea liniilor de cale ferata din Constanta. Omul a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii se lupta sa-l tina in viata.

Barbatul de 48 de ani lucra ca paznic in gara si trebuia sa supravegheze o garnitura de tren. In jurul ore 4 dimineata, a fost rapus de oboseala. S-a intins in apropierea unei linii. A crezut ca va reusi sa ramana vigilent, dar a fost furat de somn.

Mecanicul locomotivei a anuntat imediat accidentul la 112. Cand au sosit mediciim, barbatul respira si era constient. Pierduse insa foarte mult sange asa ca medicii au dus o lupta contracronometru sa-l duca la spital.

Barbatul a fost bagat imediat in sala de operatie, unde medicii au fost nevoiti sa-i amputeze o mana si un picior. Politistii de la transporturi si inspectori CFR au demarat acum o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a intamplat accidentul. Cel mai probabil, barbatul s-ar putea sa fie sanctionat pentru ca a adormit in timpul serviciului.


UPDATE! BAC 2011, sesiunea de toamna: Vezi baremele de corectare pentru probele de matematica si istorie!... Galati: Inca un deces din cauza infectiei intraspitalicesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x