Antena Căutare

Constanţa: Cinci bărbaţi suspectaţi de furt din autoturisme au fost reţinuţi în urma a şapte percheziţii

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii constănţeni, în urma a şapte percheziţii care au avut loc în judeţul Brăila, ei fiind suspectaţi de furtul mai multor autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma cercetărilor într-un dosar penal privind furtul unui autoturism, din 22 iunie 2019, din municipiul Constanţa, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au făcut, joi, şapte percheziţii domiciliare în judeţul Brăila.

"În urma desfăşurării activităţilor procedurale au fost identificate şi ridicate 2 chei de autoturism, două pistoale de tip air-soft, un dispozitiv de bruiaj al undelor radio utilizat de sistemele de închidere centralizate auto, dar şi două cărţi de identitate şi un permis de conducere, despre care existau suspiciuni că ar fi fost contrafăcute. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, despre care existau indicii că ar fi fost folosit în activitatea infracţională”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa. Sursa citată menţionează că din cercetări a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 40, respectiv 43 de ani sunt suspectaţi pentru săvârşirea altor două infracţiuni de tentativă la furt calificat, săvârşite în noaptea de 16/17 iulie 2019 în judeţul Tulcea.

Totodată, bărbatul de 40 de ani, împreună cu un altul, de 37 de ani sunt suspectaţi că ar fi sustras un autoturism, în noaptea de 16/17 august 2019, din judeţul Tulcea. Ulterior, cei doi ar fi folosit autovehiculul pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. În urma descinderilor au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 43 de ani, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa : news.ro

2020, anul taxelor şi impozitelor majorate!... Un bărbat din Iaşi a fost rănit după ce a fost împuşcat în spate de un altul, în urma unui conflict; agresorul este căut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x