Antena Căutare

Constanta: Doi muncitori, sub un mal de pamant. Unul a murit

Doi muncitori care lucrau la fundatia unui imobil din Constanta au fost prinsi sub un mal de pamant. Unul dintre ei nu a putut fi salvat, pierzandu-si viata, in timp ce al doilea a fost scos de catre pompieri si transportat la spital.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta sustin ca una dintre victime a fost acoperita in totalitate de pamantul surpat, in timp ce al doilea barbat a fost acoperit de pamant pana la brau. Cei doi muncitori se pare ca nu erau echipati corespunzator si nici nu purtau casca de protectie.


La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU, ale Ambulantei si ale Politiei, iar echipele de interventie i-au scos pe cei doi dupa aproximativ 30 de minute.

Primele informatii de la fata locului arata ca incidentul, care a avut loc pe bulevardul I.C. Bratianu din Constanta, s-ar fi produs din cauza unei conducte care s-a spart, iar apa scursa a dus la surparea malului de pamant.

In acest caz vor fi declansate anchete de catre Politie, Parchet si Inspectoratul Teritorial de Munca.

Targu Jiu: A pierdut la aparate pensia unui batran si a pretins ca a fost talharita... Inca trei cazuri Lyme, boala provocata de muscatura de capusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x