Antena Căutare

Furt in 30 de secunde la Constanta! Doua femei de etnie roma l-au jefuit pe patronul unui magazin de electronice

In doar 30 de secunde, doua femei de etnie roma din Constanta au reusit sa fure si sa fuga cu tot cu prada. Mai exact, cu telefonul patronului unui magazin de electronice. Au intrat cu un copil in brate, iar in timp ce una dintre ele se imbrancea cu barbatul care voia sa le dea afara, cealalta a pus mana pe telefon si s-a facut nevazuta.

Cu fuste largi si colorate si cu un copil de doar cateva luni in brate, cele doua femei intra val-vartej in magazin. Patronul stia probabil cu cine are de-a face, asa ca a reusit pentru moment, sa le dea afara.

Dar si cele doua stiau bine ce cauta. S-au intors in magazin dupa doar cateva secunde. Hotarate sa nu mai plece cu mainile goale. Oricat a incercat de data asta sa le dea afara, patronul nu a putut sa le mai faca fata. S-au imbrancit pana au ajuns in fata tejghelei. Acolo, intr-o fractiune de secunda, una dintre femei a pus mana pe telefonul patronului. Apoi au iesit.

Barbatul si-a dat seama insa repede ca i-a disparut telefonul asa ca a fugit dupa ele. A reusit sa le prinda, dar cele doua plasasera deja mobilul unui copil care astepta la iesirea din magazin.

Cele doua femei au ajuns pe mana politistilor si li s-a intocmit dosar penal, insa telefonul nu a fost inca recuperat.

Imparatul romilor, Iulian Radulescu, a fost internat la Terapie Intensiva dupa ce a suferit o criza cardiaca... Probleme pe aeroport: Cursa aeriana Arad - Milano a fost anulata pentru a doua oara in ultimele 4 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x