Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Constanţa: O femeie a murit şi alta a fost grav rănită într-un accident rutier. Unul dintre şoferii implicaţi consumase canabis - FOTO

O femeie a murit şi alta a fost grav rănită în urma unui accident care a avut loc luni seara în judeţul Constanţa, când două autoturisme s-au ciocnit. Poliţiştii au stabilit că unul dintre şoferii implicaţi consumase canabis.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni seara, o femeie în vârstă de 53 ani a condus un autoturism, pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Hârşova către Constanţa.

La un moment dat, conducătoarea auto ar fi intrat în parcarea unei societăţi, după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul naţional, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 29 ani, care conducea un autoturism pe DN 2A, dinspre Harşova către Constanţa.

În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara drumului, lovind o femeie de 55 de ani, din Mihail Kogălniceanu, care se afla în afara carosabilului, pe partea stângă a sensului de mers Hârşova către Constanţa. În accident a murit femeia de 55 de ani, iar conducătoarea auto a fost grav rănită.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Sursa : news.ro

Recomandari