Antena Căutare

Constanţa: Pistol şi spray lacrimogen, găsite asupra unui bărbat care făcea scandal în Spitalul Judeţean

Un pistol airsoft şi un spray lacrimogen au fost găsite asupra unui bărbat în vârstă de 32 de ani, care făcea scandal în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de duminică spre luni de către agenţii firmei de pază de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani avea un comportament recalcitrant, în cadrul unităţii medicale, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

“Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenţii de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft şi un spray lacrimogen”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa : news.ro

Bistriţa-Năsăud: O femeie şi un bărbat, cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi când transportau cu m... Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș. Ce au arătat rezultatele testelor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x