Antena Căutare

Constanţa: Primăria restricţionează accesul vizitatorilor în Căminul pentru Persoane Vârstnice până în 22 martie

Primăria Constanţa restricţionează accesul vizitatorilor în Căminul pentru Persoane Vârstnice începând de miercuri şi până în 22 martie, iar persoanele cazate aici nu vor mai părăsi incita, măsura fiind luată pentru a preveni răspândirea coronavirusului. De asemenea, în aceeaşi perioadă vor fi închise creşele. Perioada de restricţii ar putea fi extinsă, în funcţie de evoluţia situaţiei.

Primăria Constanţa a anunţat, marţi, că a luat mai multe măsuri pentru a preveni infectarea şi răspândirea noului coronavirus COVID–19. Astfel, este suspendată activitatea creşelor aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială începând din data de 11 martie şi până pe 22 martie, cu posibilitatea prelungirii acestui termen. Tot în aceeaşi perioadă este suspendată şi activitatea cluburilor pentru persoane vârstnice. "Se restricţionează total accesul vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice iar seniorii cazaţi aici vor rămâne în incintă în intervalul 11 martie - 22 martie, cu posibilitatea extinderii acestor măsuri în funcţie de evoluţia situaţiei”, a mai transmis Primăria Constanţa.

Sursa : news.ro

Internările programate în spitalele aflate în subordinea MS vor fi limitate, iar în funcţie de dinamica situaţiei privin... Droguri descoperite la Nădlac, într-o mașină care aducea colete din Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x