Antena Căutare

Scene tulburătoare în Constanța! Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un bloc! Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru el!

Un bărbat de aproximativ 55 de ani a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce a căzut dintr-un bloc aflat în construcţie, evenimentul având loc în municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă dimineaţa, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care a căzut de la un bloc aflat în construcţie în municipiul Constanţa, de la o înălţime de aproximativ şase metri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Fripis. În momentul când echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului, bărbatul respectiv, în vârstă de aproximativ 55 de ani, care suferise multiple traumatisme, se afla în stop-cardiorespirator.

Paramedicii au început protocolul de resuscitare împreună cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, sosit de asemenea la locul evenimentului.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii şi procurorii au început cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Sursa : news.ro

Sărbătoare importantă, astăzi! L-au ars și i-au bătut cuie în tălpi! Rugăciunea către Sfântul Trifon te scapă de tot rău... Vești fabuloase pentru părinții din România! Ce ajutor imens ar putea primi, cu o condiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x