Antena Căutare

Constanta: Un politist s-a ales cu mana sfartecata, dupa ce a intervenit intr-o cearta conjugala

Si-a facut datoria, dar risca sa ramana infirm pentru tot restul vietii. Un politist din Constanta a incercat sa opreasca o cearta violenta intre doi soti, dar s-a ales cu mana sfartecata. Rana a fost atat de adanca, incat omul legii a fost transferat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala. Medicii spun ca, cel mai probabil, agentul nu-si va mai putea folosi bratul niciodata.

Barbatul nu recunoaste ca l-ar fi atacat pe politist. Dar lucrurile stau altfel. Totul a inceput atunci cand omul si-a snopit in bataie sotia. Speriata nu numai pentru soarta ei, ci si a copiilor, femeia a cerut ajutor.

Cand a vazut politistii la poarta, barbatul a devenit extrem de violent. Din spatele unei ferestre deschise, a inceput sa arunce in ei cu mai multe obiecte. “In urma unei busculade create de infaptuitor, geamul s-a spart si i-a provocat colegului nostru o taietura la nivelul antebratului”, explica, sec, comisarul sef Valentin Burlacu.

Politistul a fost dus de urgenta la spitalul din Constanta, unde a intrat imediat in operatie. Geamul i-a sectionat insa tendoanele, asa ca medicii de acolo au hotarat ca ar avea sanse mai bune la Bucuresti. Dar cazul e delicat.

Agentul va sta in spital cel putin 50 de zile si ranile sunt extrem de grave. Agresorul lui a fost arestat si, daca va fi gasit vinovat, risca ani buni de inchisoare.

Cum poti "trece" 300 de litri de alcool peste granita? Cu o ambulanta!... Nunta de sute de mii de euro in Caras-Severin: Afla cat a costat rochia miresei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x