Antena Căutare

Cadavrul fotomodelului Constantin Toma nu a fost îngropat nici după cinci luni! Ce detalii schimbă totul despre moartea acestuia

Ies la iveală detalii șocante despre moartea fotomodelului Constantin Toma, tânărul găsit mort în vila sa în octombrie 2018. Trupul tânărui se află în continuare la morgă, deși au trecut mai bine de cinci luni de la tragicul eveniment.

Ies la iveală detalii șocante despre moartea fotomodelului Constantin Toma, tânărul găsit mort în vila sa în octombrie 2018. Trupul tânărui se află în continuare la morgă, deși au trecut mai bine de cinci luni de la tragicul eveniment.

În octombrie 2018, tânărul Constantin Toma, manechin de 24 de ani cu care celebrul designer Căătlin Botezatu avea o relație profesională excelentă, a fost găsit fără suflare în vila sa. S-a deschis imediat o anchetă și prima ipoteză a criminaliștilor a fost cea de sinucidere. Totuși, familia a respins totul și a încercat să motiveze faptul că există numeroasae semne de întrebare și motive să fie exclusă această ipoteză.

Rachel Toma, mama lui Constantin Toma, a povestit că nu are încă un certificat de deces, ci doar un act de la medicii legişti pe care scrie că a murit spânzurat. Când a ajuns în România, femeia l-a găsit în sicriu, îmbrăcat, pregătit pentru înmormântare. S-a opus şi a cerut o anchetă. În plus, ea a făcut o declarație incredibilă, întrucât a afirmat că fiul ei nu s-ar fi sinucis. Ajunsă în casa acestuia, femeia a prezentat anumite detalii șocante, ce ridică semne de întrebare!

Rachel Toma susţine că fiul ei, fotomodelul Constantin Toma, a fost ucis pentru bani. Aceasta a observat pe gâtul lui trei urme de lanţ şi semne pe piept care arată că a fost înjunghiat. Din casa lui Constantin Toma ar lipsi o veselă de cristal, haine, un smart TV şi genţi de firmă.

Petele găsite pe trupul și hainele tânărului, conform autorităților, sunt de mâncare sau cafea.

Ceea ce este cu adevărat șocant este faptul că trupul neînsuflețit al fotomodelului Constant Toma se află, de mai bine de cinci luni, în continuare la morgă.

Cei de la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești nu au finalizat cercetările și înmormântarea trupului tânărului decedat nu este deocamdată luată în calcul de către familia acestuia, care încă așteaptă să se facă lumină în acest caz.

Sursa: adevarul.ro, antenastars.ro

Bihor: 23 de avertismente şi o amendă, în urma unor controale ale pompierilor la spitalele din judeţ; s-au depistat căi ... S-a aflat! Cum a murit, de fapt, tânăra din Cluj care a vrut să facă poză la Turnul Eiffel din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x