Antena Căutare

Construirea Spitalului Regional Iaşi intră în procedură de licitaţie, anunţă ministrul Lucrărilor Publice

Primul Spital Regional din România va fi construit la Iaşi, iar acesta intră deja în procedură de licitaţie. Anul viitor vor urma alte două astfel de unităţi medicale, la Craiova şi la Cluj - Napoca. Cele trei spitale vor fi construite cu bani europeni, conform anunţului făcut luni, în şedinţa de Guvern, de către ministrul Lucrărilor Publice.

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, a anunţat, luni, la începutul şedinţei de Guvern că Spitalul Regional Iaşi intră în procedura de licitaţie. ”Ministerul Lucrărilor Publice a semnat contractul de finanţare a Spitalului regional Iaşi. Primul spital regional cu o valoare de investiţie de 500 milioane de euro si noi credem că în cel mai scurt timp vom putea spune că spitalul Regional Iaşi intră în procedura de licitaţie”, a declarat Ştefan. Premierul Ludovic Orban s-a interesat şi de celelalte proiecte de construire de spitale regionale, la Craiova şi la Cluj- Napoca. ”Spitalele din Craiova şi Cluj - Napoca sunt in lucru si în prima parte a anului viitor vom semna contractele si pentru cele două spitale”, a mai precizat Ştefan. Cele trei Spitale Regionale vor fi construite cu bani europeni.

Sursa : news.ro

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus plângere penală în cazul femeii arse la Spitalul Floreasca. El acuză încercări d... Ministrul Transporturilor: Suntem pregătiţi să acţionăm pentru desfăşurarea traficului în condiţii de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x