Căutare Live

Contestații Titularizare 2018. Când se încheie contestațiile. Se afișează REPARTIZAREA

Contestații Titularizare 2018. Primele rezultate la titularizare 2018 au fost afișate. Candidații nemulțumiți mai pot depune contestație până astăzzi, la ora 15, potrivit calendarului apropbat de Ministerul Educației, Edu.ro. 

contestatii titularizare 2018

Contestații Titularizare 2018. Primele rezultate la titularizare 2018 au fost afișate. Candidații nemulțumiți mai pot depune contestație până astăzzi, la ora 15, potrivit calendarului apropbat de Ministerul Educației, Edu.ro și titularizare.edu.ro.

VEZI AICI REZULTATELE LA TITULARIZARE

Contestații Titularizare 2018. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 24 iulie.

Contestații Titularizare 2018. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Contestații Titularizare 2018. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

Contestații Titularizare 2018. În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

Rezultatele examenului național de titularizare în învățământ arată că 47,40% dintre profesori au luat note peste 7, înainte de depunerea contestațiilor. Rezultatele de anul acesta sunt cu 1,67 puncte procentuale mai mari decât anul trecut, tot înainte de contestații, au anunțat reprezentanții Ministerului Educației.

AN ȘCOLAR 2018 - 2019. Ministerul Educației anunță schimbări. Ora de sport, înlocuită... Bulgaria construiește gard la granița cu România! Motivul pentru care autoritățile bulgare au luat această decizie...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x