Antena Căutare

Continua razboiul dintre fratii Dolanescu: Nu pot ajunge la o intelegere privind vila din Caimatei!

Ionut Dolanescu s-a razgandit. Nu mai vrea sa vanda casa tatalui. Cu alte cuvinte, intelegerea cu Dragos, fratele sau, a cazut. Cei doi stabilisera in fata judecatorului sa scoata vila lui Ion Dolanescu la licitatie si sa imparta banii. Acum, Ionut ataca decizia instantei. Razboiul dintre cei doi frati a inceput acum aproape trei ani, dupa moartea tatalui. Si n-are aproape nicio sansa sa se incheie prea curand.

Ion Dolanescu a locuit trei decenii in vila din Caimatei. A iubit-o atat de mult, incat ar fi vrut sa locuiasca acolo pentru eternitate.

Acum, casa le da batai de cap celor doi fii ai regretatului artist. In urma cu o saptamana, instanta decidea ca vila din strada Caimatei sa fie scoasa la licitatie, iar banii, peste 300.000 de euro, sa fie impartiti intre frati.

Insa Ionut nu vrea sa renunte sub nici o forma la casa tatalui sau. Astazi, a facut apel la decizia instantei, iar procesul de scoatere la licitatie a fost oprit.

Vila, pana isi va gasi proprietarul final, se degradeaza pe zi ce trece.

foto: Intact Images

UPDATE! Dumitru Sechelariu, condus pe ultimul drum si de Gigi Becali si Miron Cozma... Retea de traficanti de ovule, descoperita in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x