Antena Căutare

Controale la Clinicile Medicale asigurate cu agenţi de pază

Au fost efectuate controale la Clinici Medicale asigurate cu paza proprie sau cu agenţi de pază.

Paznicii instituţiilor publice, clinicilor medicale şi societăţilor comerciale din municipiul Brăila au avut parte de întâlniri cu poliţiştii. S-a lăsat şi cu amenzi pentru cei care nu respectau prevederile legale.

Astfel, în perioada 21 - 26 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au acţionat pentru prevenirea şi remedierea disfuncţionalităţilor existente în asigurarea securităţii bunurilor şi valorilor deţinute de Clinicile Medicale din municipiu.

“În acest sens, au fost efectuate 44 de controale tematice la societăţi comerciale, instituţii publice asigurate cu paza proprie sau agenţi de pază din cadrul societăţilor specializate şi la clinici medicale. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancţiuni contraventionale, în valoare totală de 32.000 lei”, a precizat Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Citeşte şi: Noul Cod Rutier a adus, din prima zi, amenzi de peste 800 de lei. Iată pentru s-au dat sancțiunile

Citeşte şi: Atenție, șoferi! Amenzi de până la 2.900 de lei dacă faci această greșeală

Ei sunt cei 65 care au murit la Colectiv. Sa nu-i uitam, Dumnezeu sa-i odihneasca!... Un șofer beat a spulberat o mamă și pe bebelușul ei, pe care îl ținea în brate. Femeia își ducea copilul la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x