Antena Căutare

Controale ”la sânge” pe litoral, în următoarele zile. Premierul Orban, avertisment de ultimă oră: ”Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi!”

Premierul Ludovic Orban a anunțat controale ”la sânge” pe litoral, în urma creșterii numărului de cazuri de coroanvirus. De asemenea, el a lansat și un avertisment pentru proprietari: ”Dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”.

Potrivit Antena 3, premierul Ludovic Orban a anunțat controale drastice pe litoral, dar nu numai.

”Controale la sânge, care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi inclusiv la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţii economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă regulile.

Situație dramatică din cauza cazurilor de coronavirus. Care sunt județele care au trecut de 1.000 de îmbolnăviri de COVID-19

Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea şi patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a declarat vineri premierul Ludovic Orban.

Aproape 600 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

În România au fost confirmate, până acum, 31.381 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.847 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

Starea de urgență, luată din nou în calcul după cele aproape 600 de cazuri noi. Guvernul evaluează varianta carantinării... Spania, a doua casă pentru români, își revine după coronavirus. Ce măsuri s-au luat în țara pusă la pământ de virus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x