Antena Căutare

Controale severe printre taximetriști! Polițiștii au aplicat zeci de amenzi pentru nereguli

Acțiunea a urmărit respectarea normelor legale care vizează activitatea de taximetrie şi crearea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 4.900 de lei, din care 3 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi.

Controale severe printre taximetriști! Polițiștii au aplicat zeci de amenzi pentru nereguli
Controale severe printre taximetriști! Polițiștii au aplicat zeci de amenzi pentru nereguli

Poliţiştii rutieri din Slobozia au acţionat, pe 19 noiembrie, pe raza municipiului pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane în regim de taxi, precum şi pentru creşterea gradului de disciplină rutieră.

Printre abaterile constatate de poliţişti enumerăm transportul în regim de taxi fără a avea în funcţiune lampa sau aparatul de taxat sau neemiterea bonului fiscal.

Organele statului cer firmelor de taxi să țină cont de asigurarea condiţiilor tehnice ale vehiculelor utilizate şi selecţionarea unor şoferi cu aptitudini şi abilităţi profesionale. Mai mult, cetăţenii sunt sfătuiţi să nu-și pună viața în pericol apelând la variante de transport neautorizate.

Femeia moartă în urma operațiunii de deratizare va fi înmormântată lângă copilul ei. Soțul îndurerat, externat astăzi, p... Evenimentul Zilei îşi încetează apariţia în print după 28 de ani. Andronic: Decizia mea a fost legată de refuzul de a ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x