Căutare Live

Poliția ia fără milă banii cetățenilor! Nerespectarea regulilor privind preotecția îi lasă pe români cu buzunarele goale, iar raziile nu se vor opri prea curând

Creşterea numărului de îmbolnaviri cu noul coronavirus a pus autorităţile pe jar. La Cluj-Napoca, spre exemplu, pentru a preveni răspândirea comunitară a virusului, oamenii legii au făcut o razie şi au verificat modul în care se respectă regulile de protecţie impuse în pandemie. Terase, localuri, administratori şi clienţi - nimeni nu a scăpat neverificat, iar ca orice control, evident, s-a încheiat cu amenzi usturătoare.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au împanzit, azi-noapte, strada Piezișă din Cluj-Napoca, locul principal de distracţie al tinerilor. Speriaţi de numărul mare de cazuri din ultima perioadă, oamenii legii au vrut să verifice modul în care cei veniţi la terase respectă regulile în pandemie.

În mare parte oamenii au fost precauţi şi au păstrat distanţa între ei. Unii, însă, ameţiţi de aburii alcoolului au fost deranjaţi de control, deşi nu purtau mască de protecţie.

Totul s-a întâmplat sub privirile celor care nu au mai prins loc pe terasa, dar aşteptau în strada să se elibereze unul.

Bilanţul controlului care a durat trei ore nu este deloc de neglijat.

Controale vor mai fi şi în zilele următoare.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Tătaru, adevărul despre cifrele uriașe, azi 799: "O ascensiune ușoară. A fost realizat un număr mare de teste şi es...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri