Antena Căutare

Vești tragice din Prahova. O a doua fetiță a fost găsită moartă. Pompierii au reluat căutările copiilor luați de viitură.

Pompierii militari l-au găsit și pe cel de-al treilea copil luat de viitură în localitatea Sângeru din Prahova. Copilul era mort iar cadavrul îi plutea în puhoaiele de apă. Mama luată de viitură, alături de ce patru copii, este în stare de șoc! Și-a pierdut doi dintre micuți, iar alți doi sunt încă dispăruți

Pompierii militari l-au găsit și pe cel de-al treilea copil luat de viitură în localitatea Sângeru din Prahova. Copilul era mort iar cadavrul îi plutea în puhoaiele de apă. Mama luată de viitură, alături de ce patru copii, este în stare de șoc! Și-a pierdut doi dintre micuți, iar alți doi sunt încă dispăruți.

Peste 50 de pompieri militari s-au mobilizat în această dimineață în căutarea copiilor dați dispăruți la Sângeru, care au fost luați de viitură. Ieri noapte, pompierii militari au găsit unul dintre copii, o fetiță în vârstă de trei ani în stop cardio-respirator, iar o alta copilă a fost găsită sâmbătă dimineață, la trei kilometri de locuința familiei, scrie presa locală.

Unda de viitură a surprins localitatea Sângeru, unde o femeie şi 4 copii au fost luaţi de ape. Femeia a fost salvată, însă patru copii cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani au fost daţi dispăruţi. Echipajele de pompieri au găsit un copil, în vârstă de 3 ani, care se afla în stop cardio – respirator, nu a răspuns mnevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Vremea rea a făcut prăpăd în țară. O mamă își plânge cei patru copii daţi dispăruţi. Pompierii au găsit cadavrul unei fe... Povestea lui Pongo, câinele care îl apără pe Papa Francisc în vizita din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x