Antena Căutare

Copii striviti de un copac in Copou - IMAGINI SOCANTE

Momente de soc intr-un parc din Iasi! Un tei urias s-a prabusit peste un grup de elevi. Cinci dintre ei au suferit rani grave dupa ce au fost prinsi sub coroana copacului. Veti urmari imediat imagini uluitoare cu zeci de elevi care se chinuie sa ridice arborele de pe colegii lor striviti.


Gemetele victimelor au rasunat in tot parcul. Zeci de oameni s-au strans sa elibereze copiii de sub copac. Trei fete au fost salvate si intinse pe iarba. La nici 4 minute de la accident, ambulanta intra pe alee.

Atentia tuturor se indreapta spre baiatul strivit de copac. Urla pentru ajutor, dar paramedicii nu pot ajunge la el. A scapat cu viata printr-un miracol. Daca alti zeci de elevi au alergat ca sa se salveze, baiatul de 17 ani a fost prins chiar sub trunchiul copacului. Elevul a fost aproape desfigurat si a suferit o fractura de gamba. Alte doua fete s-au ales cu puternice lovituri la cap.

Putea sa fie mult mai rau. Toti acesti elevi se aflau in locul prabusirii arborelui. Iar copacul uscat, un pericol iminent.

Arad: Motociclist suprins de radar cu 232 km pe ora... Eruptia vulcanului din Islanda ne da inca batai de cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x