Antena Căutare

Copiii din familiile sărace vor continua să primească suma de 200 de euro pentru calculatoare

Programul "Euro 200" pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor și studenților în vederea achiziționării de calculatoare continuă și în 2016.

Programul "Euro 200" pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor și studenților în vederea achiziționării de calculatoare continuă și în 2016.

Guvernul a aprobat modelul bonului valoric de care vor beneficia elevii și studenții din învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie, scrie agerpres.ro.

Bonul reprezintă echivalentul în lei al sumei de 200 de euro și este destinat achiziției de calculatoare. Potrivit sursei citate, culoarea bonului valoric din acest an va fi verde deschis. Din motive de securitate, în fiecare an, culoarea fundalului și seria bonului valoric sunt modificate prin hotărâre de guvern.

Distribuirea bonurilor pentru achiziționarea de calculatoare are termen limită data de 30 iulie, iar achiziția propriu-zisă se va putea face până la 31 august.

Bugetul alocat de Ministerul Educației pentru derularea "Euro 200" în anul 2016 este de 15 milioane de lei, pentru un număr total de 12.024 de beneficiari, elevi și studenți.

Vremea vine cu mari surprize în luna lui Cuptor! PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri... Trei dovezi de blat în Dosarului fotbalului. Episodul 3. În care procuroarea învață cablistul ce să obțină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x