Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Copiii lui Alexandru Cumpănașu sunt în pericol! Viața lor a devenit un coșmar. Ce mesaje primesc: „O singură dată, dacă veți mai îndrăzni...”

Alexandru Cumpănașu a explodat de furie! Viața copiilor săi a devenit un coșmar în ultimele luni. Cei mici trăiesc într-o continuă teroare.

Copiii lui Alexandru Cumpănașu sunt în pericol

Viața lui Alexandru Cumpănașu a fost dată peste cap în vara anului 2019, din momentul răpirii și dispariției nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, din Caracal.

Aparițiile sale în spațiul public și criticile aduse autorităților i-au atras mulți dușmani. Este o povară pe care o poate duce, însă în momentul în care propriii copii au ajuns ținta atacurilor și jignirilor, lucrurile se schimbă.

Cumpănașu a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj adresat celor care îi amenință și jignesc copiii:

”Dragi români, NIMIC pe lumea asta nu iubesc și nu prețuiesc mai mult decât pe COPIII MEI‼‼‼ Vreau să transmit public un mesaj LOR care să rămână aici și tuturor celor care vor mai îndrăzni să-i jignească.

Cumpănaşu este un nume de luptător care lupta pentru toți copiii care v-au jignit în ultima vreme sau profesori care v-au făcut să vă simțiți prost!!! NOI luptăm și pentru EI și părinții lor.

O singură dată dacă veți mai îndrăzni să-mi faceți copiii să se simtă prost pt că sunt CUMPĂNAȘI voi veni personal la fiecare dintre voi!!! Și nu pentru a vorbi”, a transmis Alexandru Cumpănașu.

Citește și:

Zi de doliu pentru familia Alexandrei Măceșanu. Părinții adolescentei, devastați de vestea primită: „A îngropat-o de vie!”

Recomandari