Antena Căutare

Copiii lui Sorin Ovidiu Vintu i-au predat Realitatea Media lui Elan Schwartzenberg

Copiii lui Sorin Ovidiu Vintu au anuntat ca au vandut toate actiunile pe care le detineau la Realitatea Media. Elan Schwartzenberg a preluat Realitatea TV, dupa ce a cumparat 90% din actiunile postului.

„Eu si fratele meu am vandut toate actiunile pe care le detineam in Realitatea Media. Doresc sa multumesc tutoror celor care s-au implicat in acest proiect. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg"


"Din acest moment, tatal meu, Sorin Ovidiu Vintu, nu mai este asociat in nici un fel cu aceasta afacere. (...) A creat Realitatea Media, o afacere puternica care i-a adus numai probleme", a mai precizat fata lui Sorin Ovidiu Vintu.

„Pentru voi, Sorin Ovidiu Vintu este un personaj controversat. Pentru noi, este familie".

Elan Schwartzenberg le-a multumit lui Sorin Ovidiu Vintu si lui Silviu Prigoana pentru ca au creat Realitatea Media. "Ii multumesc lui Sorin Ovidiu Vintu pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o si imi pare sincer rau ca nu este acum langa mine, pentru a-i da mana", a mentionat Elan Schwartzenberg .

Actualul manager al Realitatea Media, Sebastian Ghita, a declarat recent ca Elan Scwartzenberg nu se poate implica in conducerea postului Tv. "Domnul Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea. El nu poate sa fie implicat in managementul Realitatea", a spus managerul Realitatea Media, Sebastian Ghita.

Ghita sustine ca va continua sa conduca Realitatea, respectand astfel contractul semnat intre Asesoft si Realitatea Media, in octombrie 2010.

Citeste si Antena3

Foto:

Un politist a fost gasit spanzurat in Calarasi... a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x