Antena Căutare

Copiii pentru care carnetul de note cu "FB" e singura bucurie. Rugăminte pentru Iepuraş: „Nişte jucării frumoase şi un ou maaaare de ciocolată!”

Sebastian şi Răzvan Zlota sunt doi frățiori dintr-un sat aproape uitat de lume, în județul Vrancea, Clipiceşti. Sunt sărmani, trăiesc într-o casă ponosită, dar știu ce înseamnă să ai o familie. Au și un frățior mai mic, de doar șapte luni și trăiesc alături de părinții și de bunicii lor, care cu greu fac față traiului zilnic. 

Sebastian şi Răzvan Zlota sunt doi frățiori dintr-un sat aproape uitat de lume, în județul Vrancea, Clipiceşti. Sunt sărmani, trăiesc într-o casă ponosită, dar știu ce înseamnă să ai o familie. Au și un frățior mai mic, de doar șapte luni și trăiesc alături de părinții și de bunicii lor, care cu greu fac față traiului zilnic.

Chiar și așa, ambii sunt conștiincioși și extrem de cuminți. Sebastian este în clasa intai, iar în carnetul lui de note stau, unele sub altele, calificativele de "Foarte bine".

Gabriela, mama copiilor, a povestit pentru Monitorul de Vrancea, publicație care a prezentat pe larg povestea familiei Zlota, că avea doar 16 ani când s-a căsătorit cu Marius. Din dragoste, o dragoste puternică, solidă, care arde şi astăzi în sufletele lor şi care a fost împlinită tocmai de cei trei prunci aduşi pe lume. "Eram foarte tânără dar am ştiut că el este cel alături de care vreau să-mi petrec viaţa, şi că o să ne fie bine împreună. Am făcut doar opt clase, şi dacă e să-mi pară rău de ceva, apoi aceasta este, că n-am făcut mai multă şcoală.. Şi de aceea insist, ţin cu tot dinadinsul ca băieţii mei să înveţe carte, că fără este foarte greu în ziua de azi…”, marturisește mama de doar 25 de ani.

Alături de părinți și cei trei micuți, în cealaltă cămăruță a casei sărăcăcioase, stau bunicii, părinții Gabrielei.

"Nu avem niciun venit, deşi am lucrat în viaţa noastră. Am muncit la CAP, dar nu au fost norme, nu s-au făcut acte şi nu putem dovedi… Am 67 de ani, aş avea vârsta de pensie dar cu cine să te lupţi? Trăim şi noi aici, lângă copii. Îi ajutăm cu ce putem… Ne ajutăm unii pe alţii”, povestește bunica micuţilor.

Întrebați de jurnaliștii Monitorul de Vrancea ce și-ar dori de la iepuraș, cei mici au avut răspunsuri care ar emoționa pe oricine. Atât de puțin, pentru o bucurie atât de mare.

Răzvan a mărturisit că și-ar dori "un ou de ciocolată. Unul maaaaare!”. Sebastian a rostit şi el, repede şi pe şoptite: „nişte jucării frumoase…”

Monitorul de Vrancea a lansat campania umanitară „Dăruim de Paşti”, menită să aducă un zâmbet pe chipurile celor nevoiași. Citește totul despre campanie!

COD GALBEN de ceaţă. Ce județe sunt afectate. Traficul pe A1 şi A2, blocat... Gest impresionant! Doi gunoieri au înapoiat un portofel în care se aflau 2500 de euro! S-a întâmplat în județul Vrancea!...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x