Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ultimă oră! Copilul din Dâmboviţa, dispărut pe plaja din Mamaia, a fost găsit

Un copil în vârstă de 10 de ani din judeţul Dâmboviţa este căutat de poliţiştii constănţeni după ce a dispărut sâmbătă, de pe o plajă din Mamaia. Băiețelul a fost găsit.

Update. Copilul a fost găsit de o patrulă mixtă de poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa. El nu a fost victima vreunei infracţiuni, spun autoritățile, ci pur și simplu s-a piedut.

Ultimă oră! Copilul din Dâmboviţa, dispărut pe plaja din Mamaia, a fost găsit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi sâmbătă după amiază, cu privire la dispariţia lui Andrei Cristian Ciocoiu, de 10 ani, din judeţul Dâmboviţa. Acesta s-a pierdut pe o plajă din Mamaia, părinţii sesizând dispariţia după aproximativ 20 de minute. Băiatul poartă un slip negru şi este desculţ.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre el sunt rugaţi să apeleze Poliţia Mamaia sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa. Conform unor informaţii din rândul anchetatorilor, băiatul ar fi fost văzut ultima oară în timp ce se juca în mare cu un alt copil.

Recomandari