Ultimă oră! Copilul din Dâmboviţa, dispărut pe plaja din Mamaia, a fost găsit

Un copil în vârstă de 10 de ani din judeţul Dâmboviţa este căutat de poliţiştii constănţeni după ce a dispărut sâmbătă, de pe o plajă din Mamaia. Băiețelul a fost găsit.

Update. Copilul a fost găsit de o patrulă mixtă de poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa. El nu a fost victima vreunei infracţiuni, spun autoritățile, ci pur și simplu s-a piedut.

Ultimă oră! Copilul din Dâmboviţa, dispărut pe plaja din Mamaia, a fost găsit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi sâmbătă după amiază, cu privire la dispariţia lui Andrei Cristian Ciocoiu, de 10 ani, din judeţul Dâmboviţa. Acesta s-a pierdut pe o plajă din Mamaia, părinţii sesizând dispariţia după aproximativ 20 de minute. Băiatul poartă un slip negru şi este desculţ.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre el sunt rugaţi să apeleze Poliţia Mamaia sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa. Conform unor informaţii din rândul anchetatorilor, băiatul ar fi fost văzut ultima oară în timp ce se juca în mare cu un alt copil.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri