Antena Căutare

Copil de 12 ani care cântărește doar șase kilograme, internat în stare gravă! Managerul spitalului: ”A ajuns târziu la noi!”

Caz șocant la Botoșani, acolo unde un copil de 12 ani a fost internat în stare gravă, pe Secția de anestezie și terapie intensivă, întrucât cântărește doar șase kilograme și e foarte deshidratat. 

Caz șocant la Botoșani, acolo unde un copil de 12 ani a fost internat în stare gravă, pe Secția de anestezie și terapie intensivă, întrucât cântărește doar șase kilograme și e foarte deshidratat.

Copilul provine dintr-o familie din mediul rural și a ajuns la spital în stare gravă, extrem de deshidratat, cel mai probabil din cauza malnutriției, dar și din cauza bolii de care suferă - paralizie cerebrală infantilă.

Cutremurător! O fetiță cântărește zece kilograme, la doar 12 ani! Sora micuței: ”Nu avem cu ce să o hrănim!” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

“Este vorba de un copil care a ajuns la noi deshidratat 10%, cu enterocolită acută. El a ajuns târziu la spital, pentru că deshidratat 10% înseamnă foarte mult”, a declarat Livia Mihalachi, managerul unității medicale, potrivit Agerpres.

La vârsta pe care o are, însă, el ar fi trebuit să cântărească cel puțin 20 de kilograme, potrivit managerului spitalului:

”Este un copil cu paralizie cerebrală infantilă, un copil plurimalformat, cu handicap sever. A fost adus la spital deshidratat și este internat pe secția ATI. Nu este normal ca la vârsta asta să cântărească 6 kilograme. Dată fiind condiţia lui trebuia să aibă măcar 20 kilograme. Este malnutrit”, a precizat medicul pediatru Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean de Urgenţă.

Medicii susțin, însă, că evoluția stării de sănătate a copilului este favorabilă. El provine dintr-o familie cu patru copii. Ceilalți trei sunt, însă, sănătoși.

Ultima oră! O bucată de pod de pe Centura de Est a Ploieștului s-a prăbușit peste calea ferată... Google îl sărbătorește pe Steve Irwin! Ultimele sale cuvinte înainte să moară VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x