Antena Căutare

Un copil de doar 14 ani prins la graniță. Voia să ajungă în Polonia fără acordul părinților

O fată de doar 14 ani voia să ajungă în Polonia fără acordul părinților. Copila a fost prinsă de către polițiști la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II cu documentele altei persoane.

O fată de doar 14 ani voia să ajungă în Polonia fără acordul părinților. Copila a fost prinsă de către polițiști la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II cu documentele altei persoane.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, în noaptea de marți spre miercuri, o fată în vârstă de 14 ani care a încercat să iasa în mod ilegal din țară. Aceasta s-a folosit de o carte de identitate care aparținea altei persoane.

„La controlul de frontieră, aceasta a prezentat o carte de identitate, eliberată de autorităţile din România. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul instituţiei pentru cercetări”, se arată în comunicat.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânăra este cetățean român, în vârstă de 14 ani, care nu are eliberat un document de identitate pe numele ei. Aceasta a recurs la această metodă pentru a a ajunge în Polonia deși nu avea acordul părinților.

Polițiștii efectuează cercetări pentru fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Sibiu: Cinci persoane care au înșelat prin metoda „Accidentul” au fost reținute de către polițiști... Ultimul raport privind Diaspora. Români plecați la muncă în străinătate: 9,7 milioane în afara ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x