Antena Căutare

Un copil de 4 ani a ajuns la spital dupa ce o poarta de fotbal din curtea gradinitei a cazut peste el

Un copil de numai 4 ani din Vaslui a fost la un pas de moarte chiar in curtea gradinitei. Sub ochii educatoarei, poarta de fier folosita la jocurile de fotbal s-a prabusit peste el iar baiatul a cazut inconstient la pamant.

Copilul a fost stabilizat imediat dupa accident, dar la spital starea sa s-a agravat, iar medicii au decis sa-l trimita cu elicopterul la Bucuresti.

Baiatul de doar 4 ani era in pauza in curtea gradinitei cu ceilalti colegi cand s-a agatat de poarta mare de metal, care, insa, era sprijinita doar cu ajutorul a catorva bolovani, asa ca intr-o clipa poarta s-a rasturnat si l-a lovit pe micut direct in cap.

Totul s-a intamplat chiar sub ochii educatoarei, care ii este si matusa. Femeia nu a avut insa timp sa reactioneze. Conducerea gradinitei si inspectoratul scolar au deschis o ancheta pentru afla cine ar putea fi tras la raspundere pentru acest accident

Butonul purtat de Mihail Kogalniceanu si inscriptionat cu textul "Horei Unirii", a fost dat in cautare interna... Protest in lanturi la Guvern, impotriva exploatarilor cu cianuri de la Rosia Montana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x