Antena Căutare

Copil de șase ani ținut de lanț ca un câine și bătut cu biciul: „L-am legat să se învețe minte. Așa trebuie educați copiii neascultători”

Poliția a descoperit un caz de-a dreptul înfiorător. Un copilaș de doar șase anișori era ținut în lanțuri de părinții săi și tratat ca un animal domestic, explicația celor care i-au dat viață fiind de-a dreptul halucinantă

Poliția a descoperit un caz de-a dreptul înfiorător. Un copilaș de doar șase anișori era ținut în lanțuri de părinții săi și tratat ca un animal domestic, explicația celor care i-au dat viață fiind de-a dreptul halucinantă.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Ucraina, țara în care s-a petrecut acest episod abominabil, copilul era tratat ca un câine pentru a fi pedepsit pentru prostioarele pe care le făcea. Educația. Acesta a fost cuvântul folosit de tatăl victimei în momentul în care anchetatorii l-au întrebat care a fost kotivul pentru care își tratează odrasla astfel.

Presa din Est informează că declarațiile părinților sunt imposibil de explicat în vreun fel: „Așa trebuie educați copiii neascultători. Dacă nu știu de frică, vor ajunge niște vagabonzi”, ar fi spus tatăl băiețelului biciuit și legat cu lanțul.

Citește și:

Tânără ținută cu zgarda la gât și obligată să mănânce resturile menajere lăsate de patronul la care era angajată: „Era precum câinele lor”

Autoritățile din localitatea Aidar-Mikolaivka au intervenit și au luat copilul, care a ajuns la Direcța pentru Prtecția Minorilor, iar părinții micuțului ar putea fi decăzuți din drepturi. De altfel, tatăl și mama vitregă a acestuia au fost reținuți de către poliție, aceștia riscând ani grei de pușcărie.

Duşuri dese, sesiuni de înot, fructe şi legume reci şi proaspete, dar şi multă umbră. Animalele de la Zoo Timişoara resp... Procurorul implicat în cazul Sorinei a primit o veste teribilă! Maria Pițurcă nu mai poate scăpa după ultimul anunț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x