Antena Căutare

Copil de noua ani, in coma alcoolica. A baut o sticla de vin in doar cinci minute!

Un copil de noua ani scapat din vedere si o sticla de vin lasata la voia intamplarii au creat o situatie de urgenta mai putin obisnuita pentru medicii vasluieni. Baiatul a golit sticla in doar cateva minute si s-a prabusit apoi in coma alcoolica, langa mama lui. Medicii au reusit cu greu sa-l stabilizeze.

Cinci minute i-au fost suficiente baiatului de noua ani ca sa se furiseze in curtea vecinilor, unde sticla de vin i-a atras atentia. El s-a intors apoi acasa si s-a prabusit, inconstient, la picioarele mamei sale.

“Am stat in poarta cu niste vecini, l-am trimis sa se imbrace si nu stiu ce a facut ca in cinci minute s-a intors asa”, marturiseste mama tanarului. Panicata, femeia a sunat la 112 si apoi si-a insotit fiul cu ambulanta spre spital. Copilul astepta de mult o astfel de ocazie. Dupa fiecare masa luata in familie, parintii il lasau sa se serveasca cu mai mult decat un degetar de alcool.

Pentru situatia creata, parintii copilului vor fi cercetati intr-un dosar penal. Baiatul a ramas internat peste noapte, in stare stabila, dar sub atenta supraveghere a medicilor.

ATENTIE! Avertizare de ceata, in opt judete din tara... Carambol pe o sosea din judetul Cluj! Doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x