Antena Căutare

Anton avea opt ani și a murit zdrobit de asfalt. Bătut de părinți, s-a aruncat pe geam pentru a scăpa de lovituri: "L-au găsit cu hainele rupte de la bătaie"

Părinții care și-au crescut copilul "cu bătaia" au ajuns să-l plângă, mort, strivit de asfalt, după ce s-a aruncat de la etajul 9. Anton, un băiețel de opt ani, din Ucraina, lovit cu pumnii de mamă și de tată în propria casă, a ales să moară doar ca să scape de lovituri. Vecinii spun că înainte de tragedie se auzeau țipete, iar copilul avea hainele de pe el rupte. Martorii susțin că cel mic lua frecvent bătaie. 

Doi părinți care și-au crescut copilul "cu bătaia" au ajuns să-l plângă, mort, strivit de asfalt, după ce s-a aruncat de la etajul 9. Anton, un băiețel de opt ani, din Ucraina, lovit cu pumnii de mamă și de tată în propria casă, a ales să moară doar ca să scape de lovituri. Vecinii spun că înainte de tragedie se auzeau țipete, iar copilul avea hainele de pe el rupte. Martorii susțin că cel mic lua frecvent bătaie.

Cazul șocant s-a petrecut în oraşul Enerhodar din sudul Ucrainei. Copilul era abuzat de părinți și frecvent i se aplicau bătăi. În ziua în care s-a întors singur de la școală, mama l-a certat, iar până la bătaie n-a fost decât un singur pas.

Potrivit Daily Mail, Anton a găsit scăparea deschizând geamul de la dormitor, de unde a sărit în gol. Familia locuia la etajul 9, iar impactul a fost extrem de violent și a murit pe loc.

Anton avea opt ani și a murit zdrobit de asfalt. Bătut de părinți, s-a aruncat pe geam pentru a scăpa de lovituri: "L-au găsit cu hainele rupte de la bătaie"

Familia, pusă sub acuzare pentru violență

Familia băiețelului a fost pusă sub acuzare, mai ales că vecinii au spus în fața anchetatorilor că frecvent din locuința lor se auzeau țipetele părinților și urletele băiețelului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe marile bulevarde din Capitală! Ce anunță Brigada Rutieră... Unic în Moldova! Orașul în care vei putea plăti la piață cu cardul! „N-am crezut că voi vedea vreodată POS la tarabe!“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x