Antena Căutare

Accident cumplit! Copil de opt ani, spulberat de două mașini, la distanță de câteva secunde. Micuțul ieșise să se plimbe cu bicicleta

Momente dramatice pe o șosea din județul Neamț. Un copil în vârstă de opt ani, care ieșise la plimbare cu bicicleta, a fost spulberat de două mașini, la distanță de doar câteva secunde. 

Momente dramatice pe o șosea din județul Neamț. Un copil în vârstă de opt ani, care ieșise la plimbare cu bicicleta, a fost spulberat de două mașini, la distanță de doar câteva secunde.

A vrut să se plimbe cu bicicleta, dar nu a fost atent la mașinile care circulau pe șosea. Copilul a pătruns pe carosabil, fără să se asigure și a fost lovit din plin de un autoturism condus regulamentar. În urma impactului, șoferul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a intrat pe contrasens, oprindu-se într-un șanț.

Secunde mai târziu, conducătorul unui alt autovehicul, încercând să evite coliziunea cu prima mașină, a virat brusc, accidentându-l pe copil.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a băiatului, care a fost preluat şi transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale”, a informat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului, transportând copilul la Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ. Starea celui mic este gravă, acesta fiind diagnosticat, la internare, cu traumatism cranio-cerebral, stare comatoasă, fractură femur stâng. Ulterior, a fost preluat de un echipaj cu medic şi s-a efectuat transferul interclinic la Clinica . „N. Oblu” din Iaşi, conform Adevărul.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cum este un cal torturat și folosit ca momeală pentru urși VIDEO... Dosar de ucidere din culpă pentru Mario Iorgulescu! Amănunte despre ce se întâmplă în ancheta accidentului de la Chitila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x