Antena Căutare

Momentul în care un copil de opt luni, aflat în premergător, a fost lovit în plin de un camion! Mama lui butona telefonul

Un bebeluș în vârstă de doar opt luni, care se afla într-un premergător, în grădina din fața casei, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un camion, în timp ce mama lui vorbea la telefon.

Un bebeluș în vârstă de doar opt luni, care se afla într-un premergător, în grădina din fața casei, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un camion, în timp ce mama lui butona telefonul.

Incidentul șocant a avut loc în Thailanda, unde bebelușul fusese lăsat într-un premergător, în fața grădinii din locuinței sale dintr-o provincia Samut Prakan. La un moment dat, însă, el a deschis poarta și a ieșit în stadă.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere au arătat cum bebelușul aflat în premergător a venit direct în roțile camionului.

Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru micuț. Se pare că totul a avut loc în timp ce mama copilului, Wilawan Pitpan, în vârstă de 32 de ani, vorbea pe Facebook cu cineva.

Deși a alergat să-și salveze copilul, a fost prea târziu pentru acesta, el suferind o ruptură de plămâni și având un picior rupt.

Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a mărturisit că a încercat să evite impactul, însă eforturile lui au fost zadarince.

A început operațiunea ”Tornada”, care îi vizează pe traficanții de stupefiante! Drogurile, depozitate în carcase de ouă ... Bărbat prins într-un malaxor, într-o brutărie din Bistrița! Un elicopter SMURD a intervenit de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x