Antena Căutare

E potop în România! Copil de patru ani, luat de viitură, în Bistrița. Sute de gospodării din țară sunt acoperite de ape

Sute de gospodării acoperite de ape şi mii de oameni fără curent electric! Asta au produs ploile din ultimele 24 de ore au făcut ravagii în aproape jumătate din ţară. Viituri puternice au măturat totul în cale. Un copil de doar 4 ani din Bistriţa-Năsăud a dispărut în apa unui pârâu învolburat. În Argeş, o femeie a murit după ce a fost suprinsă în drumul spre casă de puhoaie.

Sute de gospodării acoperite de ape şi mii de oameni fără curent electric! Asta au produs ploile din ultimele 24 de ore au făcut ravagii în aproape jumătate din ţară. Viituri puternice au măturat totul în cale. Un copil de doar 4 ani din Bistriţa-Năsăud a dispărut în apa unui pârâu învolburat.

În Argeş, o femeie a murit după ce a fost suprinsă în drumul spre casă de puhoaie. În doar câteva zeci de minute, drumurile au devenit râuri, iar curţile oamenilor - lacuri. În faţa dezastrului, în judeţul Bacău, oamenii au rămas neputincioşi. La Slănic Moldova, torenţii au adunat totul în cale. Viitura a venit cu tone de gunoaie şi în Miceşti, Argeş.

În judeţul Vaslui, după ce puhoaiele au lovit, pompierii au evacuat pe braţe un bărbat rămas captiv într-o casă inundată. Între timp, alţi oameni încercau disperaţi să mai salveze câte ceva din locuinţe.

Creștinii din România, șansa momentului! Ce trebuie să faci ca să ți se îndeplinească dorințele... Mezelurile, produsele fast-food si popcornul pentru microunde vor dispărea din magazine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x