Căutare Live

Video. Copil de șase ani, lăsat să se apropie de un urs, pe Transfăgărășan, în timp ce adulții își făceau poze cu animalul

În Argeş, oamenii sunt sfătuiţi să evite cele mai frumoase obiective din judeţ, pentru că sunt „ocupate” de urşi. Patronul unui restaurant şi-a împrejmuit grătarul cu mici cu gard electric pentru a ţine animalele sălbatice la distanţă. Avertismentele nu-i sperie însă pe toţi. Mai mulţi turişti cu copii şi-au făcut selfie cu urşii pe Transfăgăraşan.

În Argeş, oamenii sunt sfătuiţi să evite cele mai frumoase obiective din judeţ, pentru că sunt „ocupate” de urşi. Iar hotelierii le cer să nu iasă din camere. Patronul unui restaurant şi-a împrejmuit grătarul cu mici cu gard electric pentru a ţine animalele sălbatice la distanţă. Avertismentele nu-i sperie însă pe toţi. Mai mulţi turişti cu copii şi-au făcut selfie cu urşii pe Transfăgăraşan.

Bărbatul care aruncă mâncare este la un pas de urşi. Iar un altul, aproape că le simte răsuflarea în ceafă în timp ce-şi face selfie. Indiferenţi în faţa pericolului, adulţii lasă şi un copil de șase ani să se apropie de animalele sălbatice, în timp ce ei par preocupaţi de poze.

Transfăgărăşanul, unde ieri a fost filmată această scenă, este traversat tot mai des de urşi. Zilele trecute, un alt animal, numai piele şi os, căuta mâncare pe marginea drumului. De 3 ani, urşii nu mai primesc mâncare, sunt lăsaţi să se hrănească pe cont propriu. Mai mult, fructele de pădure, pricipala lor hrană în această perioadă sunt culese şi vândute de concesionarii pădurilor.

Guvernul a adoptat Ordonanţa de Urgenţă pentru reglementarea platformelor de ridesharing. Cuc: Acum concurenţa este libe... Pungile de plastic se scumpesc în România! La cât a fost majorată ecotaxa pentru utilizarea acestora...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri