Antena Căutare

Un copil de trei luni, în stare gravă după ce mama lui l-a hrănit cu griș cu lapte! Greutatea anormală pe care o avea când a intrat pe mâinile medicilor

Un copil în vârstă de doar trei luni de zile, din Manoleasa, Botoșani, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce de la naștere, a fost hrănit cu griș cu lapte, potrivit HotNews.

Un copil în vârstă de doar trei luni de zile, din Manoleasa, Botoșani, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce de la naștere, a fost hrănit cu griș cu lapte, potrivit HotNews.

La naștere, micuțul cântărea 3,6 kilograme. Trei luni mai târziu, micuțul a fost adus la spital în stare gravă și cântărind cu 300 de grame mai puțin.

DGASPC Botoșani s-a autosesizat și a constatat că ar fi vorba de o familie monoparentală, bebelușul fiind crescut de mama lui, în vârstă de 18 ani, și de bunica maternă a copilului.

Din primele informații, tânăra nu a știut cum să își hrănească corect bebelușul. Astfel, bebelușul de trei luni a fost hrănit cu gris cu lapte, lucru ce a dus la indigestie și la o greutate anormală pentru vârsta sa.

Mama copilului va avea parte de consiliere la un centru maternal, pentru a învăța cum să aibă grijă de copilul ei. De asemenea, deocamdată, nu se pune problema de acuzații de neglijență, tânăra fiind interesată de îngrijirea copilului sau.

Fără pensie anticipată parțială, iar vârsta minimă de pensionare va crește pentru acești români! Cine sunt oamenii vizaț... Tot oraşul o plânge pe Larisa. A murit la 18 ani, împreună cu tatăl ei, în accidentul din Sibiu. Mama și sora ei sunt în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x