Copil de trei zile, abandonat de mamă într-o casă părăsită. Micuțul fusese lăsat într-o cutie de carton 

Un bebeluș în vârstă de doar trei zile a fost abandonat într-o casă părăsită, din județul Olt. Micuțul a fost lăsat de mama lui, o femeie în vârstă de 40 de ani, într- cutie de carton.

Copil de trei zile, abandonat de mamă într-o casă părăsită. Micuțul fusese lăsat într-o cutie de carton

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii au fost anunţaţi, vineri, printr-un apel 112, despre faptul că într-o casă părăsită din comuna Morunglav a fost găsit un bebeluş abandonat.

Bebelus, abandonat in frig

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bebeluş, de trei zile, a fost abandonat intr-o cutie din carton. Bebelusul era în viaţă, îmbrăcat şi învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii”, au precizat reprezentaţii IPJ.

Copii făcuți la comanda pedofililor din străinătate! Câți bani primeau românii pentru a-și abuza minorii

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 40 de ani, din localitate.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri