Antena Căutare

Copil de un an de zile, dus de urgență la spital după ce a înghițit o piuneză

Caz dramatic într-o localitate din județul Botoșani, unde un copil de doar un an de zile a fost la un pas de moarte după ce a înghițit o piuneză. 

Caz dramatic într-o localitate din județul Botoșani, unde un copil de doar un an de zile a fost la un pas de moarte după ce a înghițit o piuneză.

Incidentul teribil a avut loc joi seară, în comuna Pârteștii de Jos, Botoșani. Mama copilului se afla singură acasă, soțul ei fiind plecat la muncă în străinătate.

La un moment dat, ea a pus copilul într-un pătuț aflat lângă o fereastră, care era acoperită cu o perdea prinsă în piuneze. Ulterior, însă, ea a observat că micuțul avea ceva în gură, însă până să apuce să i-o scoată afară, acesta a înghițit-o.

Copilul a fost transportat imediat la spital, dar medicii au spus că e în afara oricărui pericol, potrivit botosaninews.ro.

Fetiță de 20 de luni, lovită și ținută într-o cușcă de propriul tată! Bărbatul n-a putut să accepte că soția l-a părăsit... Panică în Bucureşti din cauza meningitei, după moartea Mădălinei. Zeci de elevi şi profesori ajung la urgenţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x