Copil de un an şi două luni, internat la Galaţi cu suspiciune de coronavirus; tatăl acestuia s-a întors recent din Italia

Un copil de un an şi două luni din Galaţi a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase, fiind suspect de infectare cu coronavirus. Copilul era în izolare la domiciliu, după ce tatăl s-a întors din Italia în 23 februarie.

Potrivit autorităţilor gălăţene, este vorba despre un copil din Pechea, el fiind în izolare la domiciliu, împreună cu părinţii, după ce tatăl s-a întors din Italia, în 23 februarie. Marţi, copilul a început să se simtă rău, făcând febră şi începând să respire greu.

Părinţii copilului au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutorul medicilor. O ambulanţă special amenajată, cu izoletă, a ajuns în scurt timp la locuinţa din Pechea şi l-a preluat pe micuţul bolnav împreună cu mama sa. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi. Medicii l-au consultat pe copil şi totodată i-au prelevat probe pe care le-au trimis la Institutul "Matei Balş” din Bucureşti în vederea testării pentru coronavirus. Copilul a rămas internat la Galaţi, iar în prezent starea sa este stabilă.

Este al treilea copil din judeţul Galaţi internat cu suspiciune de coronavirus. În celelalte cazuri a fost vorba despre copii de 3 şi 5 ani. Testele făcute pentru cei doi au ieşit negative.

La Galaţi nu a fost înregistrat până acum niciun caz de infecţie cu coronavirus. În continuare sunt 481 de persoane izolate la domiciliu, 4 în centrele de carantină şi 5 pacienţi internaţi în spital, printre care cei trei copii cu mamele lor.

Sursa : news.ro

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri