Antena Căutare

Un copil a murit înecat în piscină. Știa să înoate de la patru ani

Un copil de nouă ani din Sfântul Ilie a murit înecat în piscina casei. Acesta se juca împreună cu fratele său mai mare. Copilul știa să înoate de la vârsta de patru ani. 

Un copil de nouă ani din Sfântul Ilie a murit înecat în piscina casei. Acesta se juca împreună cu fratele său mai mare. Copilul știa să înoate de la vârsta de patru ani.

Piscina din curte are înălțimea de 80 cm, diametrul de 370 cm și adâncimea apei de 60 cm. La fața locului au ajuns și polițiștii. Mama băiatului le-a declarat acestora că fiul său știa să înoate de la vârsta de patru ani și nu își poate explica ce s-a întâmplat.

Un echipaj medical a venit la fața locului, acesta a efectuat manevre de resuscitare timp de o oră. Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul. Fratele victimei nu a putut oferi informații cu privire la cele întâmplate, deoarece este diagnosticat cu autism și întârziere mentală.

Trupul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Un grup infracţional organizat este în curs de dizolvare! S-au colectat dovezi incriminatorii!... Subiecte și Bareme Matematică BAC 2019 - Ce a picat la Filiera tehnologică! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x