Antena Căutare

Copilă aruncată în stradă de propria mamă, în Vaslui. Ana a fost găsită stând pe o bancă, speriată și flămândă

O copilă de doar trei ani a fost găsită, stând cuminte pe o bancă, în stație de autobuz a Spitalului de Urgență Bârlad. Inițial, oamenii au crezut că micuța aștepta pe cineva. Ore bune mai târziu, Ana era tot acolo, singură, speriată și flămândă.

O copilă de doar trei ani a fost găsită, stând cuminte pe o bancă, în stație de autobuz a Spitalului de Urgență Bârlad. Inițial, oamenii au crezut că micuța aștepta pe cineva. Ore bune mai târziu, Ana era tot acolo, singură, speriată și flămândă.

Ana, un îngeraș în vârstă de trei, a fost văzută sâmbătă dimineața, de mai mulți trecători, stând cuminte pe o bancă din staia de autobuz a Spitalului de Urgență Bârlad. Nu au luat-o în seamă, fiind convinși că părinții copilei erau în apropiere.

Fetița a stat ore în șir, nemișcată, așteptând, parcă, să fie salvată. Când și-au dat seama că era vorba despre un copil abandonat, oamenii au sărit imediat în ajutorul ei. Era deja ora 17:00. Micuța era speriată, obosită și nemâncată.

Cei care au gãsit-o au întrebat-o cum o cheamã, unde îi este mama, unde stă, dar fetița era prea speriată și nu a putut să spună decât că o cheamă Ana, relatează vremeanoua.ro. Poliția a fost apelată de urgență, iar un echipaj a ajuns în câteva minute la fața locului.

Poliţiştii locali au dus-o apoi pe fetiţa de 3 ani în Centrul de Primire în Regim de Urgentă a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat din Bârlad, apoi dată în regim de urgentă în plasament familial.

„Copilul era în dificultate, expus diferitelor situații de risc, fapt ce a condus la plasarea acestuia într-un mediu securizat. În prezent, copilul beneficiază de măsura de protecție specială și anume plasament în regim de urgență, până când instanța judecătorească va clarifica situația socio-juridică și va aprecia motivele care au condus la separarea copilului de părinți. Pe perioada plasamentului în regim de urgență, drepturile părintești sunt suspendate”, a precizat psihologul Ionel Brătianu, șeful CPRUCANE Bârlad.

După ce a primit mâncare și a fost lăsată să se joace cu ceilalți copii, Ana a povestit că a plecat de acasă sâmbătă, la primele ore ale dimineții.

Seara, mama Anei, o femeie de aproximativ 40 de ani, și-a făcut apariția la CPRUCANE, să-și recupereze fiica. Angajații nu au reușit ă se înțeleagă cu femeia, fiind incoerentă, posibil pe fondul consumului de alcool.

Mama copilei a fost decăzută din drepturile părintești, temporar. Urmează ca un judecătorsă stabilească dacă fetița va rămâne sau nu în plasament familial.

Noi detalii înfiorătoare în cazul Anamariei Suru, tânăra ucisă și abandonată în pădurea Secu! „A ținut-o cu capul sub ap... Ultimă oră! Noua lege a pensiilor a fost respinsă în Senat! Ce urmează să se întâmple...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x