Antena Căutare

Copilă de 11 ani, bătută cu pumnii și picioarele de soția unui om de afaceri din Turda: „Nu se poate, cu pumnii! Cu pumnii!​”

O copilă de 11 ani din Cluj a fost bătută cu sălbăticie de mama unei alte fetiţe. Femeia, soţia unui om de afaceri, a lovit-o cu pumnii şi şi-a încurajat şi fiica să fie agresivă. Totul după o ceartă între copii. Scenele dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere.

O copilă de 11 ani din Cluj a fost bătută cu sălbăticie de mama unei alte fetiţe. Femeia, soţia unui om de afaceri, a lovit-o cu pumnii şi şi-a încurajat şi fiica să fie agresivă. Totul după o ceartă între copii. Scenele dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

„Vă rog să vă uitaţi cum o trage de păr, dom'ne! Uitaţi cum dă, dom'ne, uitaţi! Nu se poate, cu pumnii, cu pumnii!​”

Este reacţia unui tată care îşi vede fiica de 11 ani bătută cu sălbăticie. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din oraşul Turda. Copila este lovită cu pumnii şi picioarele de o mamă şi de fiica ei.

„Vai, nu se poate aşa ceva, cu pumnii. Soţul ei stă undeva în stânga şi se uită, n-o opreşte. Nu se poate aşa ceva, oameni buni!”

O ceartă între copii ar fi înfuriat-o pe femeie. La bătaie au asistat mai mulţi oameni, dar nimeni nu a intervenit.

Femeia ar fi bruscat şi o altă fetiţă. Părinţii au depus plângere la Poliţie. Agresoarea este soţia unui om de afaceri din oraş şi a depus şi ea o plângere penală. Spune că fata ei a fost ameninţată.

Alexandru Cumpănașu a vorbit cu Klaus Iohannis! Legătura dintre această discuție și decizia de a candida la alegerile pr... Cine sunt românii executați în Belgia! Cei doi au fost găsiți împușcați în cap, într-o zonă izolată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x