Antena Căutare

Copilul dat dispărut în Sibiu a fost găsit! Puștiul are șapte ani și plecase de acasă cu un taxi

Un copil în vârstă de șapte ani, care a fost dat dispărut în Sibiu, a fost găsit de polițiști în siguranță. Băiețelul era într-o altă localitate, la familia concubinului mamei. 

Un copil în vârstă de șapte ani, care a fost dat dispărut în Sibiu, a fost găsit de polițiști în siguranță. Băiețelul era într-o altă localitate, la familia concubinului mamei.

„Minorul a fost găsit urmă cu câteva minute în Şura Mare, la familia concubinului mamei. Este în siguranţă, nu a fost victima niciunei infracţiuni. A plecat din oraş cu o maşină taxi”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

Cea care a anunțat dispariția copilului a fost chiar mama acestuia.

„Poliţiştii sibieni caută un minor de 7 ani a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată în această după-masă. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest minor sunt rugaţi să apeleze 112. În această după-masă, în jurul orei 18,00, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, Dămian David Andrei Alexandru”, se arata în comunicatul transmis de IPJ Sibiu, la scurt timp după ce dispariția acestuia a fost reclamată.

Și-a găsit sfârșitul într-un incendiu de vegetație uscată! O femeie de 81 de ani a murit cuprinsă de flăcări... Îmbulzeală mare la Sfânta Parascheva! Copii luați pe sus zeci de metri la sfintele moaște!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x