Căutare Live

Copilul de patru ani, anesteziat ilegal, a murit. Inima i s-a oprit după ce a intrat în moarte cerebrală

Copilul de patru ani, anesteziat ilegal într-o clinică din Piteşti, a murit în urmă cu scurt timp. Inima i s-a oprit, după ce a intrat în moarte cerebrală şi organele interne i-au cedat unul câte unul.

A murit după ce a fost anesteziat ilegal într-o clinică ce stomatologie

Sunt anchete de proporţii la Clinica Stomatologică din Piteşti, unde copilul a fost anesteziat ilegal. Şi astăzi, dentiştii de acolo au continuat să primească pacienţi. Deşi ministrul Sănătăţii a declarat că a suspendat activitatea clinicii. Acum, se caută vinovaţi pentru sfârşitul nedrept al băieţelului.

Părinţii care şi-au văzut copilul intrând în comă, pe scaunul stomatologului, au asistat astăzi la testul cel mai dureros. În faţa lor, medicii i-au măsurat băiatului de patru ani şi jumătate activitatea creierului.

Analizele efectuate aici, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, au arătat, din păcate, lipsa activității cerebrale. Cauza? Stop cardiorespirator. Consecinţa: organele interne au cedat. iar acum, copilul este ținut în viață doar de aparate. Câteva ore mai tâziu, copilul a murit. După anestezie, băiatul a fost resuscitat de mai multe ori.

Am făcut resusictarea. În paralel cu instituirea manevrelor de resuscitare am solicitat şi serviciul de ambulanţă pentru completare şi ajutor în siguranţa pacientului. Siguranţa pacientului există însă doar în declaraţii. Astăzi, în clinica stomatologică din Argeş unde copilul a intrat în comă, medicii continuau să aplice tratamente. - dr. Adrian Dinescu

Citește și: Ministrul Sănătăţii: Direcţia de Sănătate Publică Argeş a suspendat activitatea clinicii stomatologice din Piteşti unde un copil de patru ani a intrat în stop cardio-respirator în urma unei anestezii,

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... O locuință din Neamț a fost mistuită de flăcări. Un băiat de 16 ani a fost găsit carbonizat în pat...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri