Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Copilul de trei ani respira greu și tatăl a ieșit diesperat în stradă făcând semne de ajutor. Poliția a oprit și ce a urmat este demn de lauda tuturor

O postare de pe un grup de Facebook Info Trafic din județul Cluj a atras atenția a zeci de oameni după ce s-a promovat o întâmplare în care poliția era implicată. Postarea nu a avut scopul de a defăima pe cineva, ci de a aduce toate aprecierile către gesul de omenie pe care l-au făcut oamenii legii.

Poliția

Se pare că fiului de trei ani al unui bărbat se afla în stare gravă în timp ce se afla în mașină. Acesta nu mai avea aer și respira extrem extrem de greu. Tatăl copilului s-a panicat gândindu-se la cele mai negre lucruri care se pot întâmpla.

Pentru a-și salva copilul, bărbatul a ieșit în stradă și a început să facă semne disperate către o auospecială a organelor de poliție. Aceștiau i-au sărit imediat în ajutor.

Postarea a fost făcută pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj şi a atras nenumărate comentarii.

„Sâmbătă în jur de ora 15 zona Calea Floreşti vis a vis de Bila un domn cu un VW Golf albastru închis cu nr de Bihor a făcut semne disperate unei maşini de poliţie deoarece copilul de 3 ani care era cu el nu mai avea aer şi respira greu. Autospeciala Mercedes Vito, posibil autolaboratorul criminalistiic, a oprit şi după ce au văzut starea copilului au creat „antemergator”" autoturismului condus de bărbat. Mai are cineva informaţii despre copil? Bănuiesc că au mers la UPU Pediatrie 1”, a scris Tereza Voicu, care este şi administratorul grupului.

Recomandari