Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Predeal nu a mai putut fi salvat

Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs pe DN 1, la ieşirea din Predeal, nu a mai putut fi salvat de medicul de la Maternitatea Braşov ajuns la faţa locului, pentru a încerca să îl resusciteze

Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs pe DN 1, la ieşirea din Predeal, nu a mai putut fi salvat de medicul de la Maternitatea Braşov ajuns la faţa locului, pentru a încerca să îl resusciteze.

Medicul de la Maternitatea Braşov a supus-o pe femeia însărcinată în şapte luni unei operaţii de cezariană, deşi aceasta fusese declarată decedată, pentru a încerca să salveze viaţa copilului.

În pofida manevrelor de resuscitare, medicii nu au putut salva viaţa bebeluşului, acesta fiind declarat mort.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1, la ieşirea din Predeal, în zona producerii accidentului a fost reluat.

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a ajuns direct sub roţile unei autoutilitare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov spun că şoferul autoutilitarei şi cele două persoane din autoturism - între care şi femeia însărcinată - au fost grav rănite.

"Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de către şoferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrând astfel în coliziune cu autoutilitara aflată în faţa sa“, preciza Infotrafic.

Femeia însărcinată în şapte luni a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii sosiţi la locul accidentului au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Un medic de la Maternitatea Braşov a mers la locul accidentului pentru a încerca să resusciteze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri