Antena Căutare

Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Predeal nu a mai putut fi salvat

Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs pe DN 1, la ieşirea din Predeal, nu a mai putut fi salvat de medicul de la Maternitatea Braşov ajuns la faţa locului, pentru a încerca să îl resusciteze

Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs pe DN 1, la ieşirea din Predeal, nu a mai putut fi salvat de medicul de la Maternitatea Braşov ajuns la faţa locului, pentru a încerca să îl resusciteze.

Medicul de la Maternitatea Braşov a supus-o pe femeia însărcinată în şapte luni unei operaţii de cezariană, deşi aceasta fusese declarată decedată, pentru a încerca să salveze viaţa copilului.

În pofida manevrelor de resuscitare, medicii nu au putut salva viaţa bebeluşului, acesta fiind declarat mort.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1, la ieşirea din Predeal, în zona producerii accidentului a fost reluat.

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a ajuns direct sub roţile unei autoutilitare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov spun că şoferul autoutilitarei şi cele două persoane din autoturism - între care şi femeia însărcinată - au fost grav rănite.

"Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de către şoferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrând astfel în coliziune cu autoutilitara aflată în faţa sa“, preciza Infotrafic.

Femeia însărcinată în şapte luni a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii sosiţi la locul accidentului au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Un medic de la Maternitatea Braşov a mers la locul accidentului pentru a încerca să resusciteze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului.

Vești proaste pentru cei care locuiesc în Bucureşti. Cine nu-şi îngrijeşte casa sau grădina riscă să fie amendat... Camion cu militari răsturnat într-o prăpastie. Zece oameni au fost scoşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x