Antena Căutare

Copilul în scaun cu rotile binecuvântat de Papa Francisc, declarații emoționante despre momentul întâlnirii: „M-am bucurat foarte mult”

În timpul ceremoniei de primire de pe Aeroportul Henri Coandă, Papa Francisc a oferit o binecuvântare unui copil în scaun cu rotile, venit să asiste la vizita istorică a Suveranului Pontif.

În timpul ceremoniei de primire de pe Aeroportul Henri Coandă, Papa Francisc a oferit o binecuvântare unui copil în scaun cu rotile, venit să asiste la vizita istorică a Suveranului Pontif.

„Au fost niște emoții greu de descris...o dată vine sfântul părinte în România. Este extraordinar. M-a bucurat foarte mult că s-a oprit la mine”, a declarat, vizibil emoționat, băiatul.

Emoții la fel de mari a trăit și mama acestuia: „A ținut foarte mult să ajungem pe aeroport. Nici nu concepea să nu se întâmple acest lucru. Emoțiile au fost uriașe în momentul în care a primit sfânta binecuvântare.”

Papa Francisc începe vineri, la Bucureşti, vizita de trei zile în România. Sub motto-ul „Să mergem împreună!”, Sanctitatea Sa va vizita şi Iaşiul, Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

În Capitală şi în ţară au fost luate măsuri speciale de securitate, mii de oameni fiind aşteptaţi să îl întâmpine pe Sfântul Părinte, iar prima zi a călătoriei apostolice se va încheia în Piaţa Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice.

În Bucureşti, Papa Francisc poate fi salutat vineri, în zona Bulevardului Kiseleff, între strada Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, zonă în care coloana Suveranului Pontif va circula cu viteză redusă.

Papa Francisc la București. Ce primesc oamenii care merg să-l vadă... Ordinul Iezuit, de la Igantiu de Loyola până la Papa Francisc: cine sunt iezuiții și de ce Papa Clement al XIV-lea a anu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x