Antena Căutare

Copilul lui Cristian Cioaca si al Elodiei ramane la sora politistului

Decizia referitoare la plasamentul copilului lui Cristian Cioaca, ce trebuia sa se ia astazi, la Tribunalul din Pitesti, a ramas in pronuntare. Avocata lui Cioaca le-a atras atentia magistratilor ca hotararea nu le apartine lor, ci celor de la Protectia Copilului.

Decizia finala va fi luata luni. Atunci, judecatorii vor spune daca avocata lui Cioaca are sau nu dreptate. Mai exact, daca dosarul referitor la plasamentul copilului ar fi trebuit sau nu sa ajunga in instanta. Aparatoarea fostului politist spune ca nu, pentru ca tatal este, de fapt, in imposibilitatea de a-l ingriji si nu este vorba despre un refuz asa cum se intampla in cazurile care ajung de obicei la magistrati.

In ceea ce priveste procesul fostului politist, avocata lui Cioaca sustine ca a o cauta pe Elodia la manastiri nu este un lucru exceptional, ci o cale normala de urmat in cazul oricarei persoane disparute.

Imagini cu evadarea detinutului din Timisoara, condamnat pentru omor... Casa Regala refuza sa comenteze situatia in care a fost pusa de presupusul fiu al Regelui Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x