Antena Căutare

Tudor s-a născut prematur la Spitalul din Sibiu, dar azi a plecat acasă sănătos: Nouă oameni i-au salvat viața

Tudor a venit pe lume mult mai devreme decât ar fi trebuit și cu puțin șanse de supraviețuire. Avea nevoie urgentă de sânge, iar medicul care a asistat la nașterea sa a decis să-l ajute. A facut apel pentru donare. Tudor a avut nevoie de sânge, plasmă și trombocite de la nouă donatori. "Nouă oameni i-au dat viață, nu doar mama.".

Tudor a venit pe lume mult mai devreme decât ar fi trebuit și cu puțin șanse de supraviețuire. Avea nevoie urgentă de sânge, iar medicul care a asistat la nașterea sa a decis să-l ajute. A facut apel pentru donare. Tudor a avut nevoie de sânge, plasmă și trombocite de la nouă donatori. "Nouă oameni i-au dat viață, nu doar mama.".

Medicul de la Spitalul Județean Sibiu care a făcut apel la oameni să doneze sânge unui copil născut prematur a anunțat că acesta este sănătos și a plecat acasă, notează publicația locala turnulsfatului.ro.

La începutul lunii august, Livia Ognean, șefa secției de Neonatologie, a ainunțat prin intermediul paginei sale de Facebook că micuțul are nevoie de sânge rapid, grupa lui fiind O negativ. Mai mulți sibieni care au grupa de sânge necesară s-au arătat dispuși să ajute nou-născutul, iar astăzi acesta deja se află acasă, lângă părinți, sănătos, mai notează sursa citată.

„După ceva peripeții, Tudor mulțumește tuturor celor care i-au dat picături de viață. Tudor a avut nevoie de sânge, plasmă și trombocite de la 9 donatori. 9 OAMENI care i-au dat viață.
Azi însă Tudor a plecat acasă cu bine.
Mulțumim și noi, mulțumesc și părinții tuturor celor care le-au fost alături lui Tudor și lor.
Picăturile de sâne au fost viață pentru Tudor, dau mereu viață unor copii ori oameni bolnavi.
Așa este, donare de sânge e donare de viață!
M U L Ț U M I M!
”, a anunțat medicul.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat la Ceuaşu de Câmpie. Pilotul zborului, cetățean american... Violenţă extremă! Șase oameni călcați cu mașina intenționat, lângă București. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x