Antena Căutare

Cornel Fugaru va fi inmormantat vineri, la ora 11.00, la cimitirul Bellu

Trupul neinsufletit al lui Cornel Fugaru va fi depus joi, intre 16.00 si 18.00, la Muzeul "George Enescu" din Capitala, sediul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR), dupa cum au declarat reprezentantii UCMR, pentru Mediafax. Ulterior acesta va fi depus la capela cimitirului Bellu, vineri la ora 11.00

Cei care l-au cunoscut si apreciat pe Cornel Fugaru vor avea posibilitatea sa-si ia ramas bun de la acesta, timp de doua ore, la sediul UCMR, gazduit in Muzeul "George Enescu" (Palatul Cantacuzino) de pe Calea Victoriei, dar si la capela cimitirului Bellu din Capitala, unde sicriul cu trupul neinsufletit al compozitorului va fi depus pana la inmormantarea acestuia, care va avea loc vineri.

Vlad Fugaru a dezvaluit ca tatal sau a fost diagnosticat cu cancer in urma cu opt ani, iar starea lui de sanatate era delicata.


Cornel Fugaru a fost un cunoscut compozitor roman de muzica usoara, cantaret si instrumentist. S-a nascut pe 2 decembrie 1940 in Bucuresti si a fost liderul formatiei Sincron, infiintata in 1964 si destramata in 1978.

Printre cele mai cunoscute piese compuse de el se numara "Dau viata mea pentru o iubire", "Nu sunt sclavul tau", "Eu nu mai sunt cel de ieri", Cornel Fugaru colaborand foarte mult cu sotia sa, Mirela Fugaru.

Cornel Fugaru a avut in spate o prodigioasa cariera in domeniul muzical. Desi e cunoscut publicului larg in calitate de compozitor, el a fost solist si chiar instrumentist in primele trupe in care a activat.

Foto: Intact Images

UPDATE! Sotia si cuscra ministrului Mediului, audiate la DNA... Busteni: Bebelus ingropat intr-o padure, dupa ce preotul a refuzat inmormantarea in cimitir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x